HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

FÉNYKÉPEK

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

FALUNAPOK

MÁRCIUS 15.

MARCIUS15

Click...

 

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

NÉVNAP

2019. március 19. Kedd
József, Bánk, Józsa
 
A Nap kel 05:25-kor,
nyugszik 17:25-kor.
 
Holnap Klaudia, Alexa napja lesz.

Székelyek Menetelése

SCHENGEN II.

HÍRLEVÉL

Poian-2012.pdf

Európa a Polgárokért

Facebook Like Box

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

2018.

Kézdiszentkereszt Polgármesteri Hivatala

 

pályázatot hirdet

a közsegben működő egyesületek és alapítványok és a törvény által elismert egyházak számára a 2018-as évben zajló művelődési, oktatási-tudományos, sport és szabadidős programokra, az egyházközségek, faluközösségek támogatására, valamint az ifjúsági szervezetek programjaira.  

 

I. Művelődési, oktatási-tudományos, szabadidős programok és rendezvények résztámogatása

II. Sportprogramok és rendezvények résztámogatása

III. Egyházközségek támogatása:

a)jövedelem nélküli, vagy kisjövedelmű egyházközségek működése és fenntartása,

b)egyházi kultikus épületek építése és javítása

c)a kulturális örökség részét képező javak karbantartása és javítása

d)egyházak által szervezett szociális programok.

 

Önrész minden pályázat esetében: a megítélt összeg legalább 10%-a.

A részvételi dokumentációk elkészítésénél és a pályáztatás lebonyolításánál a közérdekű nonprofit tevékenységek közpénzekből való vissza nem térítendő támogatására vonatkozó 2005/350-es törvény előírásait kell figyelembe venni.

A művelődési, ifjúsági, oktatási-tudományos és szabadidős tevékenységekre benyújtott pályázatok elkészítésénél a 2001/245-ös törvény által jóváhagyott és a 2008/2-es kormányhatározattal módosított és kiegészített 1998/51-es számú kormányrendeletet, valamint a 2006/350-es számú ifjúsági törvény előírásait kell figyelembe venni.

A sportprogramokra, rendezvényekre benyújtott pályázatok elkészítésénél az Országos Sportügynökség 2006/130-as számú rendeletének és a 2007/1447-es kormányhatározat előírásait kell figyelembe venni.

Az egyházközségek költségeihez való hozzájárulás a 2002/125-ös törvény által jóváhagyott 2001/82-es számú kormányrendelet, valamint a 2002/1470-es számú kormányhatározat előírásai alapján történik.

 

  A pályázatok leadási határideje: 2018.03.08.  14 óra. A pályázat leadható személyesen a kézdiszentkreszti polgármesteri hivatalnál, vagy a határidőre beérkezett postai küldeményként.

 

A kiírásnak nem megfelelő és a határidőn túl beérkezett pályázatokat érvénytelennek tekintjük.

 

Kérjük a pályázatokat úgy elkészíteni, hogy leadásakor a szükséges okiratok jegyzéke ív két kitöltött példánya hozzáférhető és kezelhető legyen.

A pályázatokat kérjük sínes irattartóba lefűzve leadni.

 

A pénzügyi elszámolás tartalmazza a megítélt összeg és az önrész elszámolását valamint az összköltségvetés bemutatását. Elszámolható költségek a fenti törvényes rendelkezésekben meghatározottak.

 

Érdeklődni, valamint pályázati űrlapot igényelni a kézdiszentkereszti polgármesteri hivatalnál lehet.A pályázati dokumentáció letölthető a http://www.kezdiszentkereszt.ro honlapról.

 

  Letölthető  dokumentumok:
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma