Tartalmas évet zártak

Aktív helyi nőszervezet

 

image
A polyáni és kézdi nőszervezetek középkori divatbemutatója
Tavaly nyáron alakult az RMDSZ kézdiszentkereszti nőszervezete hét vezetőségi taggal, elnöknek Pál-Varga Ilonát, alelnöknek pedig Papp Enikőt választották.

A kézdiszentkereszti nőszervezet féléves tevékenysége során számos eseményt rendezett. A katrosai Székölykök Gyerekfesztiválon tokányfőzéssel segítették a szervezők munkáját, emellett palotástáncot tanítottak a résztvevőknek, és a többi nőszervezettel közösen középkori divatbemutatót is tartottak.

Az adventi időszakban gyermekekkel és szülőkkel adventi koszorúkat készítettek, a község központjában felállított óriási adventi koszorú is az ő kezük munkáját dicsérte. December ötödikén Mikulásjárást rendeztek, a nőszervezet, a helyi tanács és a kézdivásárhelyi For You Klub jóvoltából az iskola kisdiákjait gazdag ajándékkal lepte meg a Mikulás. Karácsonykor a többi nőszervezettel közösen részt vettek a tartósélelmiszer-gyűjtésben. Megszervezték a faluban a zumba-oktatást, az iskola tornatermében heti egy alkalommal várják a mozogni és kikapcsolódni vágyó hölgyeket.

 

A nőszervezetnek számos terve van a közeljövőt illetően, kirándulásokat, gyerekrendezvényeket szerveznének. Legközelebb gyerekfarsangot rendeznek, majd a húsvétra való készülődés, dekorációk készítése következik. 

 
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma