HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

FÉNYKÉPEK

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

FALUNAPOK

MÁRCIUS 15.

MARCIUS15

Click...

 

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

NÉVNAP

2019. február 15. Péntek
Kolos, Georgina, Gina
 
A Nap kel 06:07-kor,
nyugszik 16:55-kor.
 
Holnap Julianna, Lilla napja lesz.

Székelyek Menetelése

SCHENGEN II.

HÍRLEVÉL

Poian-2012.pdf

Európa a Polgárokért

Facebook Like Box

2014.május 17-én szervezte  megaz RMDSZ Szeben megyei, valamint medgyesi szervezete, a Gyöngyvirág Néptánccsoport, a Medgyesi MADISZ és az EMKE Szeben megyei szervezete a Vándorcsizma Néptánc fesztivált Medgyesen, ahol Kovászna megyét a Tisztás Néptáncegyüttes képviselte.TISZTAS 2014 MAJUS
Az esemény 1300órakor a néptánccsoportok felvonulásával kezdődött, útvonal az RMDSZ székháztól a medgyesi Polgármesteri Hivatal előtti térig.
A csoportok felvonulása után a polgármester  méltatta a szervezők és a magyar közösség munkáját, és köszöntötte a résztvevőket.
15 órától a Greweln parkban szabadtéri rendezvény keretén belül léptek fel a különböző néptáncegyüttesek Kovászna, Hargita, Maros és Szeben megyéből, akiknek előadásában különböző erdélyi néptáncokat láthattunk.
A Tisztás Néptáncegyüttes felcsiki, mezőségi és szatmári táncokból összeállított koreográfiát mutatott be minden résztvevő örömére.
A fellépőket a szervezők finom babgujással kínálták meg.
A rendezvény 18:00 órától A Geweln filagoriájában táncházzal ért véget.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk a rendezvénynek!Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma